Informacja Gospodarcza Informacja Telefoniczna 34 19434
Informacja Gospodarcza Informacja Telefoniczna 34 19434
Informacja Gospodarcza Motoryzacja
Informacja Gospodarcza Gastronomia
Informacja Gospodarcza Budownictwo
Informacja Gospodarcza Medycyna
Informacja Gospodarcza Info-Biznes
 
   
Katalog drukowany

O Nas

BIG-DUO Informacja Gospodarcza - Katalog
BIG-DUO Informacja Medyczna


Kursy walut
Tabela z 16.04.2024 r.
USD 1 USD = 4.0687 PLN
EUR 1 EUR = 4.3197 PLN
CHF 1 CHF = 4.4554 PLN
GBP 1 GBP = 5.0609 PLN

Komunikacja

Targi


AWARYJNE
OTWIERANIE
DRZWI
601-543-953
Usługi szwalnicze DELTIM
Najniższe ceny
kom.
668-584-660
Szybkie terminy

    

POWIDĎŻ˝A

Nagroda w konkursie LEWIATANA - BIZNES. DOBRY WYBÓR 2012 r.
Wyróżnienie w konkursie A$ BIZNESU i PRZEDSIĘBIORCZOŚCI 2010
Wyróżnienie w konkursie JURAJSKI PRODUKT ROKU 2008
Wręczenie nagrody w konkursie PROMOTOR CZĘSTOCHOWSKIEJ GOSPODARKI 2007
<< Poprzednia strona     Następna strona >>

BARTEX KLUZA Sp. J.

BARTEX KLUZA Sp. J.
42-202  Częstochowa
Żyzna  58
Telefon: 34 362-07-95, 602-266-206, 508-270-505, 790-620-795
Strona www: www.bartex.net.pl
e-mail: bartex@bartex.net.pl
Czynne : od 7.00 do 16.00, w soboty i niedziele nieczynne
Zaopatrujemy w surowce: cukiernie, piekarnie, lodziarnie i producentów żywności. Posiadamy w ofercie produkty firm "Ovopol" Nowa Sól - proszek jajeczny, białko i żółtko w proszku, SUDZUCKER - Polska (cukier), drożdże. Margaryny i tłuszcze (KRUSZWICA, UNIFET). KOMPLET - Polska, ECO TRADE, AKO, Dr Oetker, CREDIN. TERRAVITA - Rola Poznań (polewy, kuwertury). MASTER MARTINI. LIBELLA, AROMA-POL, IPRA-Polska, JAPART, JAR - aromaty, esencje i barwniki. PROSPANA, VORTUMNUS, MARINEX, GRADOS. Przetwory owocowo-warzywne: PAN - Poznań, GALAGO. PREGEL - komponenty do lodów. KAMIS - catering.
1. Hurt artykułów do produkcji ciastkarsko-cukierniczo-piekarskiej
- dekoracje cukiernicze
- opakowania na torty
- drobny sprzęt
- mak
- bakalie
- marmolada
- kakao
- orzechy - polewa kakaowa
- kuwertura naturalna
- mleko w proszku
- ser cukierniczy
- proszek jajeczny
- dodatki do ciast
- dodatki do makaronów
- owoce i warzywa kandyzowane
- polepszacze, mieszanki, mixy ciast i pieczywa
- dodatki do pieczywa
- drożdże
- margaryny, tłuszcze, oleje, frytura
- surowce: białko w proszku, budyń, cukier kryształ, cukier puder, dżemy, galaretki, jabłko prażone, kakao, kremy budyniowe i kremy do tortów, kuwertura biała mleczna, kuwertura naturalna Roma, mak, marmolady, mączka ziemniaczana, miód sztuczny, mleko w proszku, orzechy, polewy, proszek jajeczny, syrop ziemniaczany, soda oczyszczana, żelatyna spożywcza, żółtko w proszku, margaryny, tłuszcze, esencje, aromaty, bakalie, słonecznik, wszystko luzem

mapaIlość wyświetleń danych firmy : 149954

FRUKTUS Stanisław Kowalczyk i Wspólnicy

FRUKTUS Stanisław Kowalczyk i Wspólnicy
42-110  Wąsosz Dolny
Traugutta  130
Telefon: 34 317-78-12, 317-78-18, 317-78-19, 310-40-00
Fax: 310-13-18
Strona www: www.fruktus.com.pl
e-mail: fruktus@fruktus.com.pl
Czynne : od 7.00 do 17.00 w soboty od 7.00 do 14.00
Przetwórstwo owocowo warzywne. Produkcja: majonezu, musztardy, chrzanu, ogórka, papryki, sałatki, pieczarki, dżemu, octu, oliwy z oliwek, powideł śliwkowych, przecieru ogórkowego, koncentratu pomidorowego, ćwikły, buraczków, kremu chrzanowego, kapusty białej kwaszonej, przyprawy do zup, selera, sosu tatarskiego, szczawiu, żurku, kapusty czerwonej, ogórków konserwowych i kwaszonych. Majonez, musztarda, musztardy, chrzan, ogórek, papryka, pieczarka, dżem, ocet, oliwa z oliwek, powidła, przecier ogórkowy, koncentrat pomidorowy, ćwikła, buraczki, przyprawa do zup, seler, szczaw, żurek.
sekretariat@fruktus.com.pl
export@fruktus.com.pl
sprzedaz@fruktus.com.pl

mapaIlość wyświetleń danych firmy : 105531

PIOMAR S.C. M&M KOWALSCY

PIOMAR S.C. M&M KOWALSCY
98-337  Strzelce Wielkie
Marzęcice  45
Telefon: 034 311-25-48, 311-05-13
Fax: 311-25-48
Czynne :
Produkcja owocowo-warzywna: pieczarka, boczniak, marmolada twarda, dżem, ogórek, kapusta, buraczki, ćwikła, sałatki, musztarda, koncentraty. Produkcja suszy.
1. Pieczarki marynowane, pieczarki blanszowane, boczniak marynowany
2. Ogórek konserwowy i kwaszony.
3. Kapusta kwaszona i czerwona.
4. Sałatki: warzywna, szwedzka, warzywno-grzybowa.
5. Buraki ćwikłowe, ćwikła z chrzanem, chrzan.
6. Musztarda: sarepska, delikatesowa, stołowa.
7. Ocet 10%.
8. Szczaw.
9. Przecier ogórkowy.
10. Koncentrat pomidorowy 30%.
11. Marmolada (wiadra, karton, luzem).
12. Powidła śliwkowo węgierkowe.
13. Dżem: porzeczkowy, z czarnej porzeczki, wiśniowy, z aronii.
14. Jabłka prażone.
15. Papryka konserwowa.
16. Produkacja suszy.

mapaIlość wyświetleń danych firmy : 64771
<< Poprzednia strona     Następna strona >>
Strona główna
® Wszelkie prawa zastrzeżone. BIG-DUO zastrzega sobie prawa do informacji zawartych w bazie danych BIG-DUO i Info-Biznes. Zabrania się kopiowania części i/lub całosci zawartości bazy danych BIG-DUO i przetwarzania zawartych w bazie danych informacji w celach komercyjnych. Publikowanie informacji z bazy BIG-DUO Informacja Gospodarcza i Info-Biznes w jakiej kolwiek formie jest zabronione.
BIG-DUO Informacja Gospodarcza nie ponosi odpowiedzialności za treść zamieszczonych informacji. Wszelkie dane dotyczące firm zamieszczmy na odpowiedzialność zleceniodawców.
Zadzwoń !


Serwisy partnerskie

Wirtualne Podlasie - Białystok
Całodobowa Ogólnopolska Informacja Telefoniczna 9434 - Kraków
Bank Informacji Gospodarczej i Medycznej - Lublin
Rbit - Informcja Gospodarcza 9434 - Rzeszów
Renado Informacja Gospodarcza 9434 -  Gorzów Wielkopolski
Informacja Gospodarcza Poznań
OIG Informacja Gospodarcza 9434 - Jelenia Góra
BIG-DUO Ogólnopolska Informacja Gospodarcza
SZKOLENIA:
- BHP
- PPOŻ i Ewakuacji
- Ochrony
       Środowiska
tel. 506-129-076 tel. 504-255-339

 

Częstochowa ul. Krakowska 45 tel./fax +48(34)361 14 44,
Katowice ul. Sobieskiego 2 tel./fax +48 (32)203 69 39,
© BIG-DUO 1991-2023