Informacja Gospodarcza Informacja Telefoniczna 34 19434
Informacja Gospodarcza Informacja Telefoniczna 34 19434
Informacja Gospodarcza Motoryzacja
Informacja Gospodarcza Gastronomia
Informacja Gospodarcza Budownictwo
Informacja Gospodarcza Medycyna
Informacja Gospodarcza Info-Biznes
 
   
Katalog drukowany

O Nas

BIG-DUO Informacja Gospodarcza - Katalog
BIG-DUO Informacja Medyczna


Kursy walut
Tabela z 19.04.2024 r.
USD 1 USD = 4.0688 PLN
EUR 1 EUR = 4.3316 PLN
CHF 1 CHF = 4.4787 PLN
GBP 1 GBP = 5.0615 PLN

Komunikacja

Targi


AWARYJNE
OTWIERANIE
DRZWI
601-543-953
Usługi szwalnicze DELTIM
Najniższe ceny
kom.
668-584-660
Szybkie terminy

    

PRZETWORY WARZYWNE

Nagroda w konkursie LEWIATANA - BIZNES. DOBRY WYBÓR 2012 r.
Wyróżnienie w konkursie A$ BIZNESU i PRZEDSIĘBIORCZOŚCI 2010
Wyróżnienie w konkursie JURAJSKI PRODUKT ROKU 2008
Wręczenie nagrody w konkursie PROMOTOR CZĘSTOCHOWSKIEJ GOSPODARKI 2007
<< Poprzednia strona     Następna strona >>

AGMAR FPUH

AGMAR FPUH
42-130  Wręczyca Mała
Długa  69
Telefon: 695-370-968, 605-841-305
Strona www: www.agmar.bigduo.pl
e-mail: agmar@bigduo.pl
Czynne : od 8.00 do 16.00 w soboty od 8.00 do 14.00.
Producent przetworów owocowo warzywnych: grzyby marynowane, papryka konserwowa, ogórek konserwowy, sałatki wielowarzywne, szczaw, marchew, buraczki, kapusta czerwona i biała.
mapaIlość wyświetleń danych firmy : 66327

ALMAR Zakład Przetwórstwa Owoców i Warzyw

ALMAR Zakład Przetwórstwa Owoców i Warzyw
98-355  Działoszyn
Zalesiaki  57
Telefon: 43 841-35-60, 841-40-91
Fax: 843-03-98
Strona www: www.almar.agro.pl
e-mail: biuro@almar.agro.pl
Czynne : od 7.00 do 17.00, w soboty od 8.00 do 13.00.
Rok założenia 1986. Produkcja szerokiej gamy przetworów owocowo-warzywnych : ogórki konserwowe, papryka konserwowa, sałatki warzywne, wiśnie drążone, chrzany, sałatki warzywne, seler konserwowy, przyprawy do zup, przecier ogórkowy, kapusta kwaszona (kiszona), kapusta czerwona z jabłkiem, ćwikła, buraczki konserwowe, mieszanki warzywne, kompoty owocowe, fasola konserwowa, chrzan tarty, sałatki jarzynowe - szeroka gama sałatek warzywnych. Przyprawa do zup, pieczarka marynowana, żurek staropolski. Firma nagrodzona medalem POLSKI PRODUCENT ŻYWNOŚCI w roku 1998. Laureat konkursu Agroliga 2000.
mapaIlość wyświetleń danych firmy : 84426

BENIX SPH

BENIX SPH
42-110  Popów
Kolejowa  15
Telefon: 034 317-72-79
Fax: 317-72-79
Czynne : od 7.00 do 15.00 w soboty od 7.00 do 14.00
Przetwórstwo owocowo warzywne: ogórki konserwowe, kapusta, kompoty,sałatki warzywne, papryka, seler, buraczki, przeciery, itp.
mapaIlość wyświetleń danych firmy : 29022

FIRMA PAŚNIK KATARZYNA SZYWACZ

FIRMA PAŚNIK KATARZYNA SZYWACZ
42-217  Częstochowa
Kopernika   71
Telefon: 603-44-43-42
Strona www: m.facebook.com/pasnik.czestochowa/?locale2=pl_PL
e-mail: wpasniku@gmail.com
Czynne : pon. - pt. 8.30 - 16.00

Zdrowa żywność
Przetwory, weki, soki
Mąki, ryże, kasze oraz inne produkty sypkie
Owoce suszone
Warzywa, owoce
Domowy wypiekany chleb
Domowe ciasta
Tradycyjne wyroby garmażeryjne

Obiady na wynos
Obiady domowe
Zdrowe potrawy
Potrawy wegetariańskie
Catering


mapaIlość wyświetleń danych firmy : 20768

FRUBEX P.P.H. JAN BĘBEN

FRUBEX P.P.H. JAN BĘBEN
42-115  Pajęczno
Dylów Szlachecki  54C
Telefon: 034 311-22-51
Fax: 311-17-35
Czynne :
Przetwory owocowo-warzywne: kompoty, chrzan, ogórki konserwowe i kiszone, koncentraty pomidorowe, sałatki warzywne, kapusta, ćwikła, buraczki. Olej w butelkach, majonezy, krem chrzanowy. Musztarda.
1. Przetwory warzywne i owocowe:
- kompoty, chrzan, ogórki konserwowe, ogórki kiszone, koncentraty pomidorowe, sałatki warzywne o różnych smakach, kapusty pasteryzowane, wikła, buraczki.
2. Olej w butelkach, majonezy, krem chrzanowy.
3. Musztarda w róznych gatunkach i rodzajach.
Wszystkie wyroby pakowane są w słoiki szklane oróżnych pojemnościach i foliowane w paczki.

mapaIlość wyświetleń danych firmy : 82475

FRUCTOS-KIJANKA Klimczak i Kijanka Spółka Jawna

FRUCTOS-KIJANKA Klimczak i Kijanka Spółka Jawna
98-355  Działoszyn
Wojska Polskiego  9/11
Telefon: 0-43 841-32-45, 841-30-70
Fax: 841-31-62
Czynne :
Przetwórstwo owocowo-warzywne: sosy, majonezy, musztardy, kremy, ogórki konserwowe, chrzan, sałatki wielowarzywne, ketchupy, papryka konserwowa, kapusty, koncentrat pomidorowy.
1. Produkcja przetworów owocowo warzywnych:
- burak tarty 0.370 litra
- wikła 0.320 l
- chrzan 0.90 l i 0.270 l
- grill sos 0.215 l
- kapusta czerwona 0.500 l, 0.720 l, 0.900 l
- kapusta kwaszona 0.720 l, 0.900 l
- ketchup 0.250 l, 0.500 l, 0.900 l, 5 kg (wiaderko), beczki
- koncentrat pomidorowy 0.200 l, 0.900 l
- krem chrzanowy 0.215 l,
- krem czosnkowy 0.212 l
- catering - ketchup, majonez, musztarda, sałatki wielowarzywne.

mapaIlość wyświetleń danych firmy : 52249

GLOBAL ZPH Ogórki Konserwowe, Koncentrat Pomidorowy, Sałatki Warzywne - Andrzej Dębowski Spółka Jawna

GLOBAL ZPH Ogórki Konserwowe, Koncentrat Pomidorowy, Sałatki Warzywne - Andrzej Dębowski Spółka Jawna
42-110  Popów
Wieluńska  7
Telefon: 34 317-73-10
Fax: 317-73-10
Strona www: www.global-zph.com.pl
e-mail: global@global-zph.com.pl
Czynne : od 8.00 do 16.00.
Przetwórstwo owocowo-warzywne: koncentrat pomidorowy 30%, ogórek konserwowy, mieszanki wielowarzywne, marchewka z groszkiem, groszek w puszce, sałatki wielowarzywne, buraczki i ćwikła. Ocet. Ogórki konserwowe. Produkcja ogórków konserwowych.
mapaIlość wyświetleń danych firmy : 83555

INTER-PRAYS. ZAKŁAD PRZETWÓRSTWA OWOCOWO - WARZYWNEGO

INTER-PRAYS. ZAKŁAD PRZETWÓRSTWA OWOCOWO - WARZYWNEGO
42-115  Makowiska
Radomszczańska  6
Telefon: 034 311-23-56
Czynne :

mapaIlość wyświetleń danych firmy : 17045

MAGS

MAGS
98-355  Działoszyn
Zalesiaki  38
Telefon: 043 841-37-05
Fax: 841-37-05
Czynne : 6.00 do 20.00, soboty 6.00 do 20.00.
Przetwórstwo owocowo warzywne: musztarda, chrzan, papryka, sałatki, ogórki, kompoty, koncentraty pomidorowe, buraczki.
mapaIlość wyświetleń danych firmy : 43876

PIOMAR S.C. M&M KOWALSCY

PIOMAR S.C. M&M KOWALSCY
98-337  Strzelce Wielkie
Marzęcice  45
Telefon: 034 311-25-48, 311-05-13
Fax: 311-25-48
Czynne :
Produkcja owocowo-warzywna: pieczarka, boczniak, marmolada twarda, dżem, ogórek, kapusta, buraczki, ćwikła, sałatki, musztarda, koncentraty. Produkcja suszy.
1. Pieczarki marynowane, pieczarki blanszowane, boczniak marynowany
2. Ogórek konserwowy i kwaszony.
3. Kapusta kwaszona i czerwona.
4. Sałatki: warzywna, szwedzka, warzywno-grzybowa.
5. Buraki ćwikłowe, ćwikła z chrzanem, chrzan.
6. Musztarda: sarepska, delikatesowa, stołowa.
7. Ocet 10%.
8. Szczaw.
9. Przecier ogórkowy.
10. Koncentrat pomidorowy 30%.
11. Marmolada (wiadra, karton, luzem).
12. Powidła śliwkowo węgierkowe.
13. Dżem: porzeczkowy, z czarnej porzeczki, wiśniowy, z aronii.
14. Jabłka prażone.
15. Papryka konserwowa.
16. Produkacja suszy.

mapaIlość wyświetleń danych firmy : 64809
<< Poprzednia strona     Następna strona >>
Strona główna
® Wszelkie prawa zastrzeżone. BIG-DUO zastrzega sobie prawa do informacji zawartych w bazie danych BIG-DUO i Info-Biznes. Zabrania się kopiowania części i/lub całosci zawartości bazy danych BIG-DUO i przetwarzania zawartych w bazie danych informacji w celach komercyjnych. Publikowanie informacji z bazy BIG-DUO Informacja Gospodarcza i Info-Biznes w jakiej kolwiek formie jest zabronione.
BIG-DUO Informacja Gospodarcza nie ponosi odpowiedzialności za treść zamieszczonych informacji. Wszelkie dane dotyczące firm zamieszczmy na odpowiedzialność zleceniodawców.
Zadzwoń !


Serwisy partnerskie

Wirtualne Podlasie - Białystok
Całodobowa Ogólnopolska Informacja Telefoniczna 9434 - Kraków
Bank Informacji Gospodarczej i Medycznej - Lublin
Rbit - Informcja Gospodarcza 9434 - Rzeszów
Renado Informacja Gospodarcza 9434 -  Gorzów Wielkopolski
Informacja Gospodarcza Poznań
OIG Informacja Gospodarcza 9434 - Jelenia Góra
BIG-DUO Ogólnopolska Informacja Gospodarcza
SZKOLENIA:
- BHP
- PPOŻ i Ewakuacji
- Ochrony
       Środowiska
tel. 506-129-076 tel. 504-255-339

 

Częstochowa ul. Krakowska 45 tel./fax +48(34)361 14 44,
Katowice ul. Sobieskiego 2 tel./fax +48 (32)203 69 39,
© BIG-DUO 1991-2023