MŁYN ZYGMUNT RESTAURACJA MIROSŁAW TRZEPIZUR 42-274 Łaziec Łaziec 76 (gm. Konopiska) Telefon: 603-380-910 Strona www: www.mlyn-zygmunt.pl e-mail: biuro@mlyn-zygmunt.pl Czynne : od 13.00 do 21.00, w sob. od 13.00 do 21.00, w niedz. od 12.00 do 21.00. Restauracja na 80 miejsc. Trzy poziomy. Kuchnia polska i europejska. Parking przy restauracji. Organizacja: przyjęcia okolicznościowe, stypy, komunie, urodziny, wesela, bankiety. Ponadto szkolenia - sala wyposażona w sprzęt na 30 do 50 osób. Teren zielony, zalesiony. W pobliżu zbiornik wodny Pająk. Współpraca z Gminnym Ośrodkiem Kultury i Rekreacji. Jura Krakowsko-Częstochowa. Odległość od centrum Częstochowy 14km.
StudenckieWyjazdy.pl 02-143 Warszawa 17 Stycznia 52 Telefon: Marcin 882-929-375, Tomasz 692-624-392 Strona www: studenckiewyjazdy.pl e-mail: lato@studenckiewyjazdy.pl Czynne : Prosimy kontaktować się z nami za pośrednictwem adresu e-mail:
- dla wyjazdów zimowych: zima@studenckiewyjazdy.pl
- dla wyjazdów letnich i majówkowych: lato@studenckiewyjazdy.pl
Najlepiej zorganizowane wyjazdy i wycieczki dla studentów oraz innych młodych ludzi powyżej 18. roku życia: dobrze zagospodarowany czas, fajni ludzie w podobnej kategorii wiekowej, brak potrzeby myślenia nad dojazdem oraz noclegiem.
Wyjazdy na każdą porę roku - majówki i Sylwestry, letnie obozy oraz zimowe wyjazdy na narty i snowboard.
Współpraca z poważnymi zagranicznymi partnerami, świetne warunki zakwaterowania, liczne atrakcje oraz dobre ubezpieczenie.
Zdobyliśmy liczne grono zaufanych i zadowolonych klientów, co potwierdzają pozytywne opinie.
® Wszelkie prawa zastrzeżone. BIG-DUO zastrzega sobie prawa do informacji zawartych w bazie danych BIG-DUO i Info-Biznes. Zabrania się kopiowania części i/lub całosci zawartości bazy danych BIG-DUO i przetwarzania zawartych w bazie danych informacji w celach komercyjnych. Publikowanie informacji z bazy BIG-DUO Informacja Gospodarcza i Info-Biznes w jakiej kolwiek formie jest zabronione. BIG-DUO Informacja Gospodarcza nie ponosi odpowiedzialności za treść zamieszczonych informacji. Wszelkie dane dotyczące firm zamieszczmy na odpowiedzialność zleceniodawców.