<< Poprzednia strona Następna strona >> | | | BARTEX KLUZA Sp. J.BARTEX KLUZA Sp. J. 42-202 Częstochowa Żyzna 58 Telefon: 34 362-07-95, 602-266-206, 508-270-505, 790-620-795 Strona www: www.bartex.net.pl e-mail: bartex@bartex.net.pl Czynne : od 7.00 do 16.00, w soboty i niedziele nieczynne Zaopatrujemy w surowce: cukiernie, piekarnie, lodziarnie i producentów żywności. Posiadamy w ofercie produkty firm "Ovopol" Nowa Sól - proszek jajeczny, białko i żółtko w proszku, SUDZUCKER - Polska (cukier), drożdże. Margaryny i tłuszcze (KRUSZWICA, UNIFET). KOMPLET - Polska, ECO TRADE, AKO, Dr Oetker, CREDIN. TERRAVITA - Rola Poznań (polewy, kuwertury). MASTER MARTINI. LIBELLA, AROMA-POL, IPRA-Polska, JAPART, JAR - aromaty, esencje i barwniki. PROSPANA, VORTUMNUS, MARINEX, GRADOS. Przetwory owocowo-warzywne: PAN - Poznań, GALAGO. PREGEL - komponenty do lodów. KAMIS - catering.
1. Hurt artykułów do produkcji ciastkarsko-cukierniczo-piekarskiej
- dekoracje cukiernicze
- opakowania na torty
- drobny sprzęt
- mak
- bakalie
- marmolada
- kakao
- orzechy
- polewa kakaowa
- kuwertura naturalna
- mleko w proszku
- ser cukierniczy
- proszek jajeczny
- dodatki do ciast
- dodatki do makaronów
- owoce i warzywa kandyzowane
- polepszacze, mieszanki, mixy ciast i pieczywa
- dodatki do pieczywa
- drożdże
- margaryny, tłuszcze, oleje, frytura
- surowce: białko w proszku, budyń, cukier kryształ, cukier puder,
dżemy, galaretki, jabłko prażone, kakao, kremy budyniowe i kremy do tortów, kuwertura biała
mleczna, kuwertura naturalna Roma, mak, marmolady, mączka
ziemniaczana, miód sztuczny, mleko w proszku, orzechy, polewy,
proszek jajeczny, syrop ziemniaczany, soda oczyszczana, żelatyna
spożywcza, żółtko w proszku, margaryny, tłuszcze, esencje,
aromaty, bakalie, słonecznik,
wszystko luzem
| | | mapa | Ilość wyświetleń danych firmy : 150771 |
| | | | FRUKTUS Stanisław Kowalczyk i WspólnicyFRUKTUS Stanisław Kowalczyk i Wspólnicy 42-110 Wąsosz Dolny Traugutta 130 Telefon: 34 317-78-12, 317-78-18, 317-78-19, 310-40-00 Fax: 310-13-18 Strona www: www.fruktus.com.pl e-mail: fruktus@fruktus.com.pl Czynne : od 7.00 do 17.00 w soboty od 7.00 do 14.00 Przetwórstwo owocowo warzywne. Produkcja: majonezu, musztardy, chrzanu, ogórka, papryki, sałatki, pieczarki, dżemu, octu, oliwy z oliwek, powideł śliwkowych, przecieru ogórkowego, koncentratu pomidorowego, ćwikły, buraczków, kremu chrzanowego, kapusty białej kwaszonej, przyprawy do zup, selera, sosu tatarskiego, szczawiu, żurku, kapusty czerwonej, ogórków konserwowych i kwaszonych. Majonez, musztarda, musztardy, chrzan, ogórek, papryka, pieczarka, dżem, ocet, oliwa z oliwek, powidła, przecier ogórkowy, koncentrat pomidorowy, ćwikła, buraczki, przyprawa do zup, seler, szczaw, żurek.
sekretariat@fruktus.com.pl
export@fruktus.com.pl
sprzedaz@fruktus.com.pl
| | | mapa | Ilość wyświetleń danych firmy : 105889 |
| | | | PIOMAR S.C. M&M KOWALSCYPIOMAR S.C. M&M KOWALSCY 98-337 Strzelce Wielkie Marzęcice 45 Telefon: 034 311-25-48, 311-05-13 Fax: 311-25-48 Czynne : Produkcja owocowo-warzywna: pieczarka, boczniak, marmolada twarda, dżem, ogórek, kapusta, buraczki, ćwikła, sałatki, musztarda, koncentraty. Produkcja suszy.
1. Pieczarki marynowane, pieczarki blanszowane, boczniak marynowany
2. Ogórek konserwowy i kwaszony.
3. Kapusta kwaszona i czerwona.
4. Sałatki: warzywna, szwedzka, warzywno-grzybowa.
5. Buraki ćwikłowe, ćwikła z chrzanem, chrzan.
6. Musztarda: sarepska, delikatesowa, stołowa.
7. Ocet 10%.
8. Szczaw.
9. Przecier ogórkowy.
10. Koncentrat pomidorowy 30%.
11. Marmolada (wiadra, karton, luzem).
12. Powidła śliwkowo węgierkowe.
13. Dżem: porzeczkowy, z czarnej porzeczki, wiśniowy, z aronii.
14. Jabłka prażone.
15. Papryka konserwowa.
16. Produkacja suszy.
| | | mapa | Ilość wyświetleń danych firmy : 64978 |
| | | | << Poprzednia strona Następna strona >> | | | | |
|